Fun Dining.Prosto i genialnie - Przemysław Klima. Książka kulinarna dla pasjonatów tworzenia wyjątkowych dań w domu - recenzja
Książka Fun Dining. Prosto i genialnie to debiutancki przewodnik kulinarny autorstwa Przemysława Klimy, pierwszego szefa kuchni w Polsce, który zdobył dla swojej restauracji dwie gwiazdki Michelin. Fun Dining. Prosto i genialnie to kopalnia przepisów na dania, które są zarówno proste w wykonaniu, jak i wyjątkowo smaczne.
Przemysław Klima, szef kuchni w Bottiglierii 1881, znany z kreatywności i wyrafinowania w kuchni, zebrał w swojej książce przepisy na potrawy, które sam lubi przyrządzać i jeść. Do ich przygotowania wystarczą sprzęty, które zapewne mamy w domu. Znajdziemy tu ulubione potrawy szefa kuchni, które są doskonałym połączeniem prostoty i wyjątkowości.
![Książka Fun Dininig Prosto i genialnie Przemysław Klima](https://tajemnicesmaku.pl/wp-content/uploads/2024/04/IMG_3950-960x1440.webp)
Autor obiecuje, że przygotowanie dań zawartych w książce nie sprawi trudności, a dzięki oryginalnym zestawieniom składników każde danie nabierze niepowtarzalnego charakteru. Fun Dining. Prosto i genialnie to nie tylko zbiór przepisów, ale także inspirujące podejście do gotowania, które sprawia, że przygotowywanie posiłków staje się prawdziwą przyjemnością.
Książka jest bogata w tricki i wskazówki, które pomogą wydobyć z potraw efekt "wow". Apetyczne zdjęcia autorstwa Małgosi Minty dodatkowo zachęcają do przygotowania i skosztowania tych wszystkich potraw. Fun Dining. Prosto i genialnie to nie tylko książka kucharska, ale także podręcznik dla wszystkich, którzy pragną odkrywać tajniki kulinarnej sztuki i tworzyć wyjątkowe potrawy w swojej własnej kuchni.
Podsumowując, książka Fun Dining. Prosto i genialnie autorstwa Przemysława Klimy to niezwykłe źródło inspiracji dla wszystkich miłośników kuchni, zarówno tych początkujących, jak i zaawansowanych. Dzięki prostym przepisom i oryginalnym połączeniom składników każdy może stać się prawdziwym mistrzem kuchni i przygotować dania, które zachwycą nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Książka została starannie wydana i zilustrowana przez Wydawnictwo Znak, któremu dziękuję za egzemplarz recenzencki.
Zobacz również
POMIDOR. Przepisy na każdą porę roku - Beata Śniechowska
![pomidor-przepisy-na-kazda-pore-roku-beata-sniechowska](https://tajemnicesmaku.pl/wp-content/uploads/2023/11/IMG_1867-960x1440.webp)
Gotuj jak Ottolenghi - OTK - Ottolenghi Test Kitchen: Shelf Love. Spiżarnia dobrych pomysłów oraz Extra Good Things. Smakowitości na co dzień
![gotuj-jak-ottolenghi-otk-ottolenghi-test-kitchen-shelf-love-spizarnia-dobrych-pomyslow-oraz-extra-good-things-smakowitosci-na-co-dzien](https://tajemnicesmaku.pl/wp-content/uploads/2023/11/5X9A4235.webp)
Jerozolima do zjedzenia - Bartek Kieżun
![jerozolima-do-zjedzenia-bartek-kiezun](https://tajemnicesmaku.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_1446-960x1440.webp)
Domowa kuchnia koreańska - Jina Jung
![domowa-kuchnia-koreanska-jina-jung](https://tajemnicesmaku.pl/wp-content/uploads/2024/07/IMG_4991-960x1440.webp)
Dodaj komentarz
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.