Ukryj menu
Boże Narodzenie

Sprawdzone przepisy:

Boże Narodzenie

Yotam Ottolenghi KOJĄCO

KOMENTARZE

Yotam Ottolenghi KOJĄCO - książka pełna potraw, które mają moc kojenia. Przepisy na comfort food, jedzenie przynoszące ciepło i pocieszenie.

Yotam Ottolenghi powraca z kolejną wspaniałą książką! „Kojąco” to pozycja, która z pewnością zachwyci wszystkich miłośników comfort food, dań, które dają poczucie ciepła, bezpieczeństwa, spokoju i przytulności.

„Kojąco” to książka, która celebruje jedzenie, które daje poczucie komfortu i ciepła – prawdziwe comfort food. Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Tara Wigley oraz Verena Lochmuller zapraszają do kuchni pełnej dań, które swym smakiem rozgrzewają serce i duszę. Jak sugeruje sam tytuł, książka jest pełna przepisów, które mają moc kojenia, oferując poczucie spokoju i przytulności, niezależnie od pory dnia.

Kojąco Yotam Ottolegi

Książka oferuje przepisy na dania, które są zarówno proste, jak i pełne smaku. Znajdziesz tu klasyki comfort food, jak i nowe spojrzenie na kuchnię z różnych zakątków świata. Od domowych, rozgrzewających zup, przez pyszne desery, aż po bardziej wyrafinowane dania, które mimo swojej elegancji nie wymagają skomplikowanych technik kulinarnych.

„Kojąco” to pozycja, która nie tylko zaspokaja głód, ale również przypomina, jak wielką moc ma jedzenie, które sprawia, że czujemy się dobrze i zrelaksowani. Książka jest idealna dla tych, którzy szukają pysznych dań, które można przygotować bez zbędnego wysiłku, ale które dostarczą przyjemności zarówno podczas gotowania, jak i jedzenia.

Książka została wydana przez Wydawnictwo Filo, któremu dziękuję za udostępnienie egzemplarza recenzenckiego.

Kategorie

Książki

Zobacz również

Gotuj jak Ottolenghi - OTK - Ottolenghi Test Kitchen: Shelf Love. Spiżarnia dobrych pomysłów oraz Extra Good Things. Smakowitości na co dzień

gotuj-jak-ottolenghi-otk-ottolenghi-test-kitchen-shelf-love-spizarnia-dobrych-pomyslow-oraz-extra-good-things-smakowitosci-na-co-dzien

SMAK - Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage - Książka kulinarna

smak-yotam-ottolenghi-i-ixta-belfrage-ksiazka-kulinarna

Lunchbox na każdy dzień. Dookoła świata. Malwina Bareła

lunchbox-na-kazdy-dzien-dookola-swiata-malwina-barela

Marhaba. Witaj w kuchni z czterech stron świata - Piotr Ibrahim Kalwas

marhaba-witaj-w-kuchni-z-czterech-stron-swiata-piotr-ibrahim-kalwas

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany

Możesz się zalogować, aby automatycznie wypełnić dane.

Szukaj

Instagram


© Copyright 2024 by Tajemnice Smaku. Wszelkie prawa zastrzeżone.