October baking together, overnight yeast buns with buttermilk with poppy seeds, sesame seeds and pumpkin seeds

In the October Amber bakery recipe for buns that do not need to be made for a long time. Just mix the ingredients in a bowl, cover and leave on the kitchen counter until morning. Interestingly enough, yeast, which is very scarce overnight, will do almost all the work for us. In the morning, divide the dough into portions and throw it into the preheated oven. We will have warm and fresh rolls for breakfast.

śniadaniowe nocne pieczywo ziarniste razowe

P velcro with minor changes I quote for Zorra - instead of linseed I added blue poppy seeds .

Ingredients
1.5 g of fresh yeast
240 g of cold buttermilk and 60 g of wholemeal rye flour 2000
240 g of wheat flour type 500
20 g pumpkin seeds - 10 g of sesame seeds and 10 g of poppy seeds (or linseed) and 6.5 g of salt

Execution
Last evening, put the yeast and cold buttermilk in a bowl and stir until the yeast dissolves. Add the remaining ingredients and mix everything well with a wooden spoon. The dough is quite firm. Cover the bowl and let the dough ferment overnight at room temperature.
The next morning, place the dough on a well-floured board and pull it out by hand into a rectangle about 2 cm thick. We cut 6 rectangular rolls from it with a spatula. Cover and leave for 30 minutes.
The oven is heated to 230 ° C with hot air.
We put the rolls onto a sheet lined with paper, we can fancifully cut the rolls with a sharp razor blade. Put the baking tray on the middle grate, put a heat-resistant bowl with hot water on the bottom of the oven. Bake for about 25 minutes, after 15 minutes turn the tray over so that the rolls are evenly browned. Take the baked rolls out of the oven and cool them on a wire rack.

Buns on blogs:
Lilies of the valley in the kitchen < br> Gucio's kitchen
Kuchennymi door to
Gardens of Babylon
Family-based
Secrets of taste

also check

Tied yeast breakfast rolls with poppy seeds

wiazane-drozdzowe-bulki-sniadaniowe-z-makiem

Pain Auvergnat - bread or rolls from the Auvergne region of France

pain-auvergnat-chleb-lub-bulki-z-regionu-owernii-we-francji

Panuozzo Neapolitan pizza dough sandwiches

panuozzo-neapolitanskie-kanapki-z-ciasta-na-pizze

Venezuelan Christmas bread with ham

wenezuelski-swiateczny-chleb-z-szynka

Comments

Marzena 2021-10-11 20:33:26

Nawet nie przypuszczałam, że wyjdą takie pyszne. Mało pracy, a efekt wspaniały. Do kolejnego razu🙂

Response

Anna 2021-10-11 20:37:49

Pysznie się u Ciebie prezentują. Dziękuję za październikowe spotkanie w Piekarni.

Response

Beata 2021-10-11 20:42:48

Bułki pyszne i bardzo proste w przygotowaniu. Z makiem też chętnie wypróbuję. :)

Response

Gucio 2021-10-11 21:30:50

Pysznie wyglądają Twoje bułeczki a nacięcia są w pełni profesjonalne - do kolejnego wspólnego wypiekania.

Response

zorra from kochtopf 2021-10-12 08:51:28

They look awesome! Thank you for choosing the recipe. I hope you will participate in World Bread Day, you are cordially invited.

Response

Konwalie w kuchni 2021-10-12 10:08:54

Pięknie Ci się upiekły!
Dziękuje za wspólny, październikowy czas. :)

Response

Magdalena 2021-10-12 15:48:39

A można te bułeczki zarobić rano i wieczorem je upiec?

Response

TajemniceSmaku 2021-10-13 07:50:03

Czasami tak robię z "nocnymi" przepisami, zamieniam je na "dzienne" 😉

Response

Magdalena 2021-10-13 10:35:43

Dzięki 😊

Response

Magdalena 2021-10-14 14:08:12

Robił te bułeczki wczoraj, jako dzienne 😁 Nie urosły mi podczas pieczenia, co mogło być tego przyczyną? Może za krótki czas wyrastania ciasta w ciągu dnia?

Response

TajemniceSmaku 2021-10-14 17:35:41

Trudno mi stwierdzić, mogło tak być, że za mało wyrosły. Na dobrze wyrośnięte ciasto ma wpływ nie tylko czas, ale również temperatura otoczenia, jakość drożdży. Czas podaje się orientacyjnie, zwykle ciasto powinno podwoić swoją objętość.

Response

Magdalena 2021-10-14 20:01:27

Dziękuję, spróbuję zrobić je na niedzielę, może wyjdą 😊

Response

TajemniceSmaku 2021-10-17 16:20:17

trzymam kciuki 🙂

Response

AGNIESZKA 2022-03-31 14:28:25

czy one by wyszly w formie chleba pieczone w keksowce ??

Response

TajemniceSmaku 2022-03-31 15:51:57

Myślę, że tak - warto spróbować 🙂

Response

AGNIESZKA 2022-04-01 13:05:22

bede robic w ten weekend zobaczymy co wyjdzie i dam znac :) dzieki za odpowiedz

Response

add comment

Your email address will not be published.